OM HAJON

Hajon - Presentreklam & Profilkläder grundades 1995 av Hans Johansson som sedan dess arbetat aktivt med att stärka varumärket på marknaden. Hajon erbjuder idag ett varierat och brett sortiment från välkända varumärken. Allt för att profilera ditt företag för både medarbetare och kunder på bästa sätt.

Med 20 års erfarenhet i branschen levererar vi idag till såväl stora som små, lokalt, runt om i landet och internationellt.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser. Behöver du ytterligare inspiration eller är du ute efter specialdesign? Tveka inte, kontakta oss!

Din profil är viktig

Rätt produkt vid rätt tillfälle är A och O för att nå ut till din målgrupp. Vi hjälper dig att ta fram förslag som matchar dina önskemål. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Korta fakta

Bolagsnamn
Hajon AB
Org.nummer
556572-4464
Telefonnummer
031 - 774 46 46
E-postadress
info@hajon.se